بیانیه گام دوم انقلاب نقشه جامع پیشرفت و اقتدار ایرانی اسلامی است که از یک طرف حرکت تمدنی خویش را به خوبی بیان کرده و از طرف دیگر نسخه جهانی شدن انقلاب اسلامی در ساحت های تمدنی را ترسیم کرده است. بدون تردید یکی از مهمترین عناصر تحقق تمدن نوین اسلامی در گام دوم، عنصر تربیت است و در گام دوم که گام خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است؛ موضوع تربیت از اهمیت زیادی برخوردار است.

شهید حاج قاسم سلیمانی(رضوان الله تعالی علیه) شخصیتی جامع الاطراف بودند و همه شاخصه های تربیتی اسلامی ـ ایرانی را داشتند؛ به گونه ای که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای( حفظه الله) درباره ایشان می فرمایند:

" سردار شهید عزیز را با چشم یک مکتب، یک راه، یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم"

این همایش جهت تحقق فرامین مقام معظم رهبری در راستای گفتمان سازی مکتب شهید سلیمانی و معرفی ایشان به عنوان الگوی تربیتی تراز تمدن اسلامی ـ ایرانی است.

و به منظور تحقق مواد و مفاد بیانیه گام دوم در عرصه تربیتی؛ درصدد شخصیت شناسی شهید سلیمانی(رضوان الله تعالی علیه)، (متناظر با ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین) و معرفی ایشان به عنوان الگوی تربیتی تراز تمدن اسلامی ـ ایرانی به جهانیان است.

همایش با محوریت آموزه های تربیتی آن شهید عزیز و متناظر با ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین در 36 محور و با مشارکت صاحب نظران و اندیشه ورزان جامعه علمی کشور برگزار می گردد.

در روز همایش با حضور جامعه علمی کشور، مقامات کشوری و لشکری برنامه های متنوع علمی و فرهنگی اعم از سخنرانی، ارایه و تجلیل از مقالات برتر، تجلیل از خانواده های محترم شهدای مقاومت، برپایی نمایشگاه، و اجرای کارگاههای تخصصی خواهیم داشت.